Facebook

Beoordelingen van Plaza de Heikant Veldhoven

Recente recensies van Plaza de Heikant Veldhoven

4 sterren na 129 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren lekker, bestelling op tijd klaar, satesaus zat er helaas niet bij.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede friet en service. Er mag wel overgegaan worden op wat meer milieuvriendelijke alternatieven voor de verpakking.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik begrijp niet wat het voordeel is van bestellen of het aangeven van een afhaaltijd, aangezien je na het doen van een bestelling als nog naar de kassa moet om aan te geven dat je een bestelling doet, zodat ze daarna je bestelling kunnen klaarmaken. (Dat dit verwacht word staat overigens ook nergens aangegeven)

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

geweldige friet, altijd op tijd klaar. toppers

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed warm ook de bestelling stond optijd klaar. De smaak van de hamburgers niet lekker waren en ook de smaak van de hamburgers ver te zoeken. En een bakje frietjes was ook veel te hard gebakken.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Friet goed doorgebalken en ruime pprtie

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Friet was lekker.vlees vond ik niet zo. Sjaslick was te gaar.dus droog. Ik zou zeggen beter mensen iets meer laten betalen maar dan wel betere kwaliteit geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom 100% conform verwachting en zeer redelijk geprijsd.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestelen. Netjes op afgesproken tijd klaar. Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

sneller service via duidelijke site, erg lekker en super goed dat jullie het pas verpakken als je er bent

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en ophalen gaat perfect. Niet zuinig met friet, dat is ook fijn. Ik en mijn familie zijn zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom perfect.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top en goed geprijsd! Een echte aanrader.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, vriendelijk, schoon, bestelling nog warm als je thuis komt, betaalbaar, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd tevreden, maar vandaag kreeg ik ipv grote friet stoofvlees een grote friet sate waar ik thuis pas achter kwam helaas.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is perfect. Hoeveelheid friet is geweldig. De keuze is reuze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

op afspraak klaar, super lekker bedankt

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed, heel tevreden

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kipnuggets waren taai, gehaktbal speciaal was koud. Zat niet voldoende saus bij in verhouding tot de prijs en een friet stoofvlees zonder vlees erin is ook een beetje flauw. Kortom, niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was precies op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Handige bestelsite, keurig op tijd klaar, vriendelijk personeel én lekker gegeten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het zou fijn zijn bij een grote friet de saus ook apart geserveerd wordt. Nu wordt de friet slap

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal wel lekker, viel nou mee, kleine snitzel en champignonsaus was niet zo goed als normaal. Zorg wel dat als je online besteld, jezelf meld . Want ze kijken daar blijkbaaaar niet naar tijd, maar naar of je er bent.... sta je daar 15min na afgesproken tijd voor niks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat makkelijk. Op tijd eten klaar. En het was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu weet ik weer waarom ik hier nooit meer naar toe ging. Zo’n vieze friet hier. Ook de stoofvlees is niet te vreten. Laatste keer geweest.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en snel klaar

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit op het stoofvlees na. Daar moet echt iets beters voor in de plaats komen. Veel te dun en niet echt lekker.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal reageer ik niet op deze mail, maar... Vandaag vond ik de frikandellen speciaal niet lekker en anders dan anders. De frikandellen waren wat zwak, minder smaak, minder stevig, zompig. Alsof het andere, mindere kwaliteit frikandellen waren en anders waren ze niet goed gefrituurd. Wilde er nog voor bellen, maar dit kan ook.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet te hard en taai en te vet. Smaakt duidelijk naar oud vet. Lijkt of de friet voor de 2de keer is gebakken , gezien dat er veel friet al klaar lag in de bakken boven de friteuse terwijl het niet druk was. Dit was al de 2de keer dat het vies was. Snacks waren goed maar vanaf nu toch maar naar een andere zaak om friet te halen.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn altijd erg tevreden en sinds de corona is het bestellen en IDEAl betalen via de website erg makkelijk. Helaas hadden we vandaag onze joppie saus niet bij onze bestelling erbij gekregen in de zak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was lauw en niet goed gebakken. De friet was nog niet helemaal gaar. Het lag ook al klaar om 19:30 terwijl ik om 19:40 heb aangegeven om het op te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig smaak en ei is door en door gebakken. Ook het bestellen heeft geen nut, je betaald 25 cent transactiekosten en ze beginne pas met je bestelling als je er bent. Je kunt dus net zo goed niet bestellen en meteen naar de friettent gaan, dat is sneller

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Maar als ik kan kiezen hoe laat ik het kan ophalen, dan zou het fijn zijn als het ook klaar staat. En niet 15min later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Je moet aangeven hoe laat je je eten wil ophalen en dan moet je blijkbaar je nog melden. Dit stond nergens en dan gaan ze je eten pas maken dus 20 minuten gewacht zo heeft online bestellen en betalen wat duurder is geen zin!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had besteld via internet, half zeven ophalen. Als je komt meld je je aan en dan pas gaan zij aan de order beginnen... wat voor zin heeft dan de internetbestelling en het doorgeven hoelaat je je bestelling komt halen. Ook ging er daar nog wat mis waardoor ik lang moest wachten. Een van de personeelsleden zei dat zij een foutje had gemaakt en bood haar excuses aan. Ik kreeg een blikje cola ter compensatie. Ook bracht het meisje de bestelling naar de auto, omdat ik 2 x moest lopen... dat was attent en prima. Verder had ik er problemen mee dat het binnen zeer druk was... er was geen deurbeleid en er stond niet hoeveel mensen er binnen mochten. Dat voelde niet fijn. Ik had juist ook van te voren besteld om er snel weer uit te kunnen zijn. Tot slot was mijn schlaschlick zwart gebakken en mijn dochters frikandel was open gesneden en zo gefrituurd , net als bij frikandel speciaal, alleen zij had geen saus en de frikandel is dan minder lekker. Volgende keer beter, maar ik denk dat

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen speciaal uit D'n Ekker omdat we jullie friet lekkerder vinden dan ergens anders. De sitostick had echter geen kleur maar was totaal zwart, vlees en paprika.Heb deze ook weggegooid. Iets aanbranden kan natuurlijk altijd maar dan geef je deze toch niet aan je klant. Viel me tegen. We hebben altijd lekker bij jullie gegeten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was voor 18:00uur en ik liep pas 18:15 uur met mijn bestelling de deur uit.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker vooral het stoofvlees

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere snacks en goede friet. Voor 4-5 prrsonen konden wij de friet met zijn 4en niet op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alsv anouds ; dus prima !

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit van de patat frites was bijzonder slecht : hard, droog en niet warm

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi op tijd klaar

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De producten die wij hadden waren prima. Alleen ik had afhaaltijd 18.00 na een half uur in de cafetaria te staan bleek dat je dus moest melden dat je er was....... terwijl dat nergens stond aangegeven maar ook niet op de bevestiging in de mail. Als ik afhaaltijd kies dan verwacht ik ook dat het klaar is en niet dat ik mijzelf nog moet melden.......

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De satesaus zat er niet bij helaas.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere en verse friet. Snel geholpen dankzij online bestellen en vriendelijk personeel 👍

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals ik van jullie gewend ben, heerlijke friet! Mijn dochter gaf echter aan dat de kipnuggets wel heel hard gebakken waren ze kon de korstjes bijna niet doorgebeten krijgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote bak satésaus vergeten te leveren, telefonisch doorgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk online besteld binnen een half uur kon ik het op halen voor herhaling vatbaar

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Excellente timing en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles klopt in de bestelling, die precies op tijd klaar stond. Wel vreemd dat voor een iDeal betaling kosten in rekening worden gebracht...

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestelproces. Bestelling gereed op afgesproken tijd. Kwaliteit en hoeveelheid prima.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was donker en slap vandaag.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en perfect op tijd klaar.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. er is nu ook een opmerkingen mogelijkheid om b.v. aan te geven dat je de friet wil laten doorbakken. Tip je krijgt een bakje uitjes als dank als je een fooi geeft

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snacks waren goed, alleen hele slappe friet.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel snel klaar en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen. Goede service

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en mooi op tijd

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. En goede service

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas verkeerde snacks, en bij het ijs dingen vergeten

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten- prima service

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

goede en snelle service. Smaakt prima

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was alweer te lang gebakken. Droog en super hard. Snacks waren heerlijk. De beste stoofvlees.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima! Genoeg keuze, eenvoudig te bestellen, op tijd gereed, vriendelijk en lekker.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Slechte friet waar geen geur of smaak aan zit

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie stoofvlees mag je eigenlijk zo niet noemen. Stoofjus zou een betere benaming zijn helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat de bestelling klaar stond. Jammer dat de friet vrij donker/hard was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere hamburgers (de hamburger deluxe), altijd lekkere friet. Eten is altijd op tijd klaar. 4 sterren omdat er weinig stoofvlees op het frietje stoofvlees zat.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag wat meer saus. Het komt regelmatig voor dat ik bij de laatste frites geen saus meer heb. Als ik om meer saus vraag wordt dit ook gedaan. De snacks waren prima.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de service was 100% en het eten ook.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet, lekker iets doorgebakken! Heerlijke snacks en goede service! Bij on line invullen kun je de tijd aangeven wanneer je het wilt ophalen , dat is erg prettig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was nog niet gereed bij geplande tijd voor afhalen. Deze keer verliep een beetje chaotisch en duurde dan nog extra 5 minuten. Andere klanten waren zoekende over hoe de bestelling afgehaald moest worden. Verder prima bereide producten. Het gebruik van de Piggy App verloopt niet helemaal eerlijk. 14.70 EUR wordt naar 14 EUR ingevoerd, terwijl op decimalen kan worden ingevuld.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren heerlijk! Alleen weer jammer van de 25cent transactiekosten... 2x geprobeerd Te bellen, maar er werd niet opgenomen, ik wilde graag met pin betalen in de winkel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks en perfect op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima. Ook hele goede corona-maatregelen in de zaak. Complimenten. Wel erg veel friet bij de menu'tjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede snelle service en vriendelijke mensen

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben diversen keren hier besteld alleen helaas was het deze keer bij thuiskomt niet geheel warm meer , dit ondanks we in de cafetaria nog hebben moeten wachten op onze bestelling

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online besteld en lekker gegeten!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en bestelling was compleet! Erg fijn om nu online te bestellen en het af te halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed maar 1 snack er niet bij , nagebeld krijgen we volgende keer erbij . Ze hangen een briefje op? , geen bevestiging per mail , zou wel netjes zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaardig,vlot en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima en correct en lekker Fijne service kom er graag altijd goed

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd. Prima service.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zou 18:00 uur klaar staan en het werd 18:01 uur , perfecte timing dus. De kwaliteit was super vers , graag bestel online zo houden ook na corona tijd

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel eenvoudig te bestellen op de website en alles was op tijd klaar. En het belangrijkste goede kwaliteit en heel lekker !

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken doen wij niet online bestellen en bestellen wij gewoon aan de kassa. We zijn altijd tevreden geweest over de kwaliteit van het eten. Helaas was dat deze keer anders. De friet was erg donker en leek te doorbakken. De snacks waren al redelijk koud, terwijl mijn crizly op veel plekken zwart was. Overall een slechte ervaring.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen ging heel makkelijk. De bestelling was ruim op tijd klaar. Kwaliteit en service zijn goed!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere stevige friet hier. En de stoofvlees is ook erg lekker! Speeltjes uit de kidsbox word ook gewaardeerd hier.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel , correct en zoals altijd, prima kwaliteit en ruime porties.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn om zo te kunnen bestellen mooi op tijd klaar en lekker

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes verpakt, ook de bestelde drankjes. Was precies op tijd klaar. Prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en snel besteld.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren erg lekker, ik blijf het alleen raar vinden dat je transactiekosten moet betalen als je een online bestelling doet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het viel me op dat als je online besteld je later je eten kreeg dan mensen die zo binnen kwamen. Verder was de bestelling niet compleet ( gepaneerde frikandel vergeten ) kwam ik thuis achter. Hierover hebben hebben we gebeld, zeiden ze dat ik hem kon komen halen. Maar dan is de rest van het eten koud. Maar bij de volgende bestelling zou ik de frikandel gratis krijgen. Ben benieuwd of ze het nog weten

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes, snel, goed verzorgd en heerlijk

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelsysteem. Producten goed verzorgd. Goede kwaliteit. Op tijd gereed. Netjes afgehandeld met de maatregelen.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, website is overzichtelijk en werkt goed en op afgesproken tijd ook klaar.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Slechtste friet die ik ooit heb gehad. Vet droop er af en leek of het wel 3 keer gefrituurd was.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer friet veels te hard gebakken. Voor de rest was het goed

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De frietjes waren iets te lang door gebakken. Dat ben ik niet gewend hopelijk was dit eenmalig

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en snacks, super fijn dat je nu online kunt bestellen en je afhaaltijd kunt aangeven ! We komen hier graag terug

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, 1e keer besteld en was top.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig maar vaak worden de spullen pas in het vet gegooid wanneer we het op komen halen. Wanneer wij online bestellen gaan wij ervan uit dat het klaar staat. Producten zijn prima maar jullie planning mag beter.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling ....melden? Letters ipv nummer?

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel bestellen. Ik miste alleen een optie om de frites te laten doorbakken